Незважаючи на карантинні заходи завершується облаштування Нетішинського професійного ліцею спеціальним обладнанням та інвентарем. Вже готовий прийняти команду кухарів та обслуговуючого персоналу харчоблок закладу. Про це ми писали тут:
Компания АРМ-ЕКО завершила комплексне оснащення харчоблоку Нетішинського професійного ліцею!
А вже зараз готується до здачі харчова лабораторія
де свої фахові знання отримуватимуть кухарі, офіціанти та кондитери. Там
повністю зроблений ремонт і компанія АРМ-ЕКО встановила спеціальне обладнання. Сьогодні
ми розкажемо вам про нове сучасне робоче місце майстра.
Тож, аби мати можливість всебічно та головне по сучасному
підготувати майбутніх кухарів, офіціантів та кондитерів у лабораторії
Нетішинського професійного ліцею облаштували спеціальні зони й встановили
новітнє багато функціональне обладнання, яке відкриває перед кухарями широкі
перспективи в процесі виготовлення різноманітних страв.
Параконвекційна піч та розстійна шафа білоруського
виробника ИНТЭКО мастер
Зона зберігання харчових продуктів , техніки та інвентарю
А ось так виглядає зона обладнана для навчання кухарів та
кондитерів. Тут є
-
Планетарний міксер
-
Мікрохвильова піч
-
Міксер для молочних
коктейлів
-
Блендер
-
Погружний міксер
-
Льодоподрібнювач
-
Кутер
-
Фритюрниця АРМ-ЕКО
-
комбінована жарочна
поверхня
-
Спайсер, льодогенератор
- Електрокип’ятильник
І ось уже обладнане місце для майстра. Тут вже є
-
Овочерізка
-
М’ясорубка
-
Холодильний стіл
-
Індукційна плита
- Млинниця АРМ-ЕКО, вакумний пакувальник
Менеджери АРМ-ЕКО не лише встановили нейтральне обладнання,
але провели навчання для персоналу та кухарів.
Фото: менеджер Павло Погорілий показує можливості Sous Vide (апарату низькотемпературного приготування)
А як тепер виглядатиме сучасне робоче місце для учня ліцею – майбутнього кухаря – читайте у наступному матеріалі.
Залишити коментар