Сучасну лабораторію для майбутніх кухарів обладнали в Нетішинському професійному ліцеї

Сучасну лабораторію для майбутніх кухарів обладнали в Нетішинському професійному ліцеї

Незважаючи на карантинні заходи завершується облаштування Нетішинського професійного ліцею спеціальним обладнанням та інвентарем. Вже готовий прийняти команду кухарів та обслуговуючого персоналу харчоблок закладу. Про це ми писали тут:

Компания АРМ-ЕКО завершила комплексне оснащення харчоблоку Нетішинського професійного ліцею!

А вже зараз готується до здачі харчова лабораторія де свої фахові знання отримуватимуть кухарі, офіціанти та кондитери. Там повністю зроблений ремонт і компанія АРМ-ЕКО встановила спеціальне обладнання. Сьогодні ми розкажемо вам про нове сучасне робоче місце майстра.

Тож, аби мати можливість всебічно та головне по сучасному підготувати майбутніх кухарів, офіціантів та кондитерів у лабораторії Нетішинського професійного ліцею облаштували спеціальні зони й встановили новітнє багато функціональне обладнання, яке відкриває перед кухарями широкі перспективи в процесі виготовлення різноманітних страв.

Параконвекційна піч та розстійна шафа білоруського виробника ИНТЭКО мастер

Зона зберігання харчових продуктів , техніки та інвентарю



А ось так виглядає зона обладнана для навчання кухарів та кондитерів. Тут є

-         Планетарний міксер

-         Мікрохвильова піч

-         Міксер для молочних коктейлів

-         Блендер

-         Погружний міксер

-         Льодоподрібнювач

-         Кутер

-         Фритюрниця АРМ-ЕКО

-     

            комбінована жарочна поверхня

-         Спайсер,  льодогенератор

-         Електрокип’ятильник


І ось уже обладнане місце для майстра. Тут вже є

-         Овочерізка

-         М’ясорубка

-         Холодильний стіл

-         Індукційна плита

-         Млинниця АРМ-ЕКО, вакумний пакувальник



Менеджери АРМ-ЕКО не лише встановили нейтральне обладнання, але провели навчання для персоналу та кухарів.



    Фото: менеджер Павло Погорілий показує можливості Sous Vide  (апарату низькотемпературного приготування)



    А як тепер виглядатиме сучасне робоче місце для учня ліцею – майбутнього кухаря – читайте у наступному матеріалі. 

Залишити коментар