Поверхня жарова електрична - гладка (4 кВт) GGM Gastro
-
51982 грн
- Виробник: GGM Gastro
- 143 EGB363P
- Код товару: 143 EGB363P
- Рекомендації
- Жарова поверхня виготовлена в Європі
- Виконання: електричні прилади
- Переважно для професійного використання
- Може поєднуватися з іншими продуктами серії Lorenzo 600
- Настільний прилад
- Поверхня із збірним жолобом та зливним отвором
- Гладка поверхня
- Сухе приготування їжі чи з невеликою кількістю олії
- Жарова поверхня з висувним піддоном для збору жиру
- Температура регулюється
- Захист від розбризкування
- Рівномірний розподіл тепла
- Захисний термостат
- Контрольний світловий індикатор
- Просте управління
- Компактність та економія простору
- Легко чистити
- Корпус виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі AISI 304
- Гладка поверхня з сатинованої сталі
- Нагрівальний елемент зі сталі Incoloy
- 1 зона нагріву
- Температури до 270 °C
- Потужність: 4 kW
- Продуктивність: (кВт/24 год.): 1,2 kW
- Електричне підключення: 400 Вольт / 3 літрів / 50 Гц
- Зовнішні розміри Ш x Г x В: 300 x 600 x 290 mm
- Доставка без кабелю
- Гвинтові ніжки регулюються по висоті
- Продукція відповідає вимогам гігієни і безпеки
- Відповідає нормам
- Зразково: матеріал відповідає європейським харчовим стандартам
- Тефлонові пробки для зливного отвору
- Скребок з нержавіючої сталі - гладкий
- Відкрита основа
- Закрита підставка
Модель
Якість
Поверхня для грилю
Підключення
Розмір
Комплектація поставки
Директиви
Додаткові аксесуари
Габарити
| 300 mm |
| 600 mm |
| 290 mm |
Поверхня грилю
| 296 mm |
| 430 mm |
Деталі
| 50 °C до 270 °C |
Параметри підключення
| електричне |
| 4 kW |
| 1,2 кВ |
| 400 В / 3 N~ |
| 50 Гц |
Доставка
| експедиція |
| монтаж |
| 24кг |
| Характеристики | |
| Вага | 24кг |
| Висота | 290 mm |
| Глибина | 600 mm |
| Напруга | 400 В / 3 N~ |
| Потужність на 24 години | 1,2 кВ |
| Продуктивність | 4 kW |
| Спосіб доставки | експедиція |
| Стан доставки | монтаж |
| Температура | 50 °C до 270 °C |
| Частота | 50 Гц |
| Ширина | 300 mm |
| Підключення | електричне |




