Тунельні печі компанії Pizza Group завдяки своїм невеликим розмірам ідеально підходять для випічки і розігріву піци, бутербродів, брускетт, фокаччи, тостів, арабського хліба в закладах, в яких можуть бути встановлені тільки печі з обмеженими габаритними розмірами. Простота експлуатації дозволяє неспеціалізованому персоналу її використовувати . Випікання здійснюється завдяки армованим Тенам всередині пекарної камери, які можуть регулюватися окремо за допомогою двох термостатів. З огляду на обмежені розміри пекарної камери, рекомендована нами робоча температура становить 320 ° C і досягається за дуже короткий час. Середній час випічки класичної піци по-італійськи може варіювати від 3,5 до 4,5 хвилин.
продуктивність: Ø 33 см - 30 шт / год
розмір камери - 45х34х7,5h см
max. tº = 350 ° C, час випічки 4-4,5 хв.
стандартна комплектація:
механічна панель управління
конвеєр -нерж.сталь, піднос для крихт
варіатор швидкості
підставка для печі в комплект не входить
можливе компонування в лінію:
в висоту до 2 печей
в довжину до 2 печей
Характеристики | |
Максимальна робоча температура, ºС, не менше | max. tº= 350°C |
Час випічки, хв. | 4-4,5 хв. |
Габаритні розміри (ДхШхВ), мм | 1210x680x360h |
Потужність | 5,65 кВт/ 380В |
Продуктивність, кг / год | Ø 33 см - 30 шт/год |
Розмір камери, мм | 45х34х7,5h см |