Компанія Арм-ЕКО згідно тендерної закупівлі у 2020 році здійснила комплексне оснащення харчоблоку та комплектацію новоствореної лабораторії для підготовки кухарів Нетішинського професійного ліцею. В найкоротші терміни по завершенню тендеру та підписання договорів фахівці АРМ-ЕКО виготовили та підключили обладнання для варочного цеху, мийної кімнати, овочевого, м’ясо-рибного цехів та зали для прийому їжі. Все відповідає санітарним нормам та потребам закладу.
В гарячому цеху розміщені 2 харчоварильних котла,
електрична плита з енергозберігаючими великими конфоркам та духовкою виробництва “АРМ-ЕКО» . На ній можна готувати
страви у великогабаритному посуді та в великому об`ємі. Також тут є тепер
індукційна 4 конфорочна плита з швидким розігрівом для приготування страв
невеликого об`єму, електросковорода на 38 літрів, та серце сучасної кухні -
пароконвектомат італійського виробництва на 7 рівнів . Для гарячого цеху також придбали хліборізку, та тістоміс.
Для
зручної організації системи харчування учнів обладнали нову сучасну лінію
роздачі. Вона,
складається з модулів на яких можна вигідно та зручно представити весь спектр
страв, пропонованих відвідувачам. Більше того вона дозволяє обслужити великий потік відвідувачів за
короткий час.
Овочевий
та м`ясо-рибний цеха обладнані професійними холодильними шафами зі збільшеним
корисним об`ємом та морозильними скринями, де
збережено товарне сусідство ( м`ясо, курка, риба і овочі зберігаються в
окремих холодильниках). Придбана
професійна електром`ясорубка МІМ 300,
виробництва “АРМ-ЕКО” з продуктивністю
300кг за годину, картоплечистка, овочерізка
та нетральне обладнання із харчової нержавіючої
сталі (столи, мийки, стелажі, полиці, сушки).
В
мийному цеху встановлена сучасна посудомийна мишина купольного типу зі
столами загрузки і вигрузки.
Закуплений
новий кухонний посуд та інвентар - каструлі , сковорідки, сотейники, гастроємності, друшлаки, сита, вінчики, кільця, миски , роздатковий інвентар, столові прибори, ножі тощо.
Обладнана
нова сучасна функціональна лабораторія
кулінарного та кондитерського мистецтва розрахована на 12 навчальні місць для студентів. Кожне робоче місце учня укомплектоване- стілом
з харчової нержавійочої сталі , з
мийкою, шухлядами, 2 полицями та
надставкою , індукційною 2 конфорочною плитою, вагами, лапшерізкою, тендерайзером
та повним комплектом сучасного
інвентарю.
Робоче місце
майстра має розширену комплектацію обладнанням для
демонстараційних робіт: пароконвекційна піч і розстійна шафа, індукційна плита,
комбінована жарочна поверхня, слайсер, овочерізка, м`ясорубка,
електрокип`ятильник - чаєроздатчик, тістоміс, планетарний міксер, мікрохвильова
піч, фритюрниця, млинниця, кутер, міксер, блендер, льодогенератор,
льодоподрібнювач.
Всі Робочі
місця оснащені сучасним інвентарем та посудом, згідно системи HACCP .
Де кожний колір для дошок та ножів має своє
призначення
Білі - для молочних продуктів
Зелені - для овочів
Сині - для морепродуктів
Жовті - для сирої птиці
Червоні - для сирого м'яса
Компанія АРМ-ЕКО – надійний партнер та прогресивний виробник високотехнологічного торгово-промислового обладнання для закладів громадського харчування.
Залишити коментар