Міністр
охорони здоров'я Максим Степанов розповів як будуть працювати ресторани з
урахуванням похолодання і закриття літніх терас.
Всі офіціанти і персонал на кухні повинні весь час перебувати в масках, які прикривають ніс і рот і не знімати їх ні в якому разі.
Це правило стосується також персоналу на кухні.
Якщо
у Вас сім'я з чотирьох осіб і є ще дитина до 14 років, то в такому випадку
п'ять осіб. Необхідно забезпечити, щоб вони розміщені були на відстані не менше
1,5 метра"
Антисептики повинні бути на вході в ресторан та, бажано, на кожному столику.
А придбати якісне торгво-промислове обладнання, яке ідеально підходить по санітарним нормам для ресторану, бару кафе ви можете у нас на сайті arm-eko.com.ua
У нас в наявності великий
вибір обладнання
- Холодильне Теплове Електромеханічне Барне Фастфуд Нейтральне Для торгової зали Складське Допоміжне
А також
посуд, інвентар та запчастини.
Усе обладнання високої
якості – як власного виробництва так і відомих виробників світу.
Залишити коментар