Машини для подрібнення м'яса МИМ-80 призначені для подрібнення м'яса і риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси і набивання ковбас на підприємствах громадського харчування. Випускаються з облицюванням з нержавіючої сталі, в виконанні УЗ по ГОСТ 15150-69 для експлуатації при температурі від плюс 1 до плюс 40 ° С.
Характеристики | |
Встановлена потужність, кВт | 0,55 |
Габаритні розміри, мм, не більше: довжина, ширина, висота | 450, 300, 580 |
Максимальна продуктивність, кг/год, не менше* | 80 |
Маса, кг, не більше | 19 |
Облицювання | нерж сталь |
Частота обертання шнека, об/хв | 187 |
Напруга, В | 220 |
Теги: М'ясорубка