Нове обладнання для Нетішинського професійного ліцею (ВІДЕО)

Нове обладнання для Нетішинського професійного ліцею (ВІДЕО)

Компанія Арм-ЕКО згідно тендерної закупівлі у 2020 році здійснила комплексне оснащення харчоблоку та комплектацію новоствореної лабораторії для підготовки кухарів Нетішинського професійного ліцею.  В найкоротші терміни по завершенню тендеру та підписання договорів фахівці АРМ-ЕКО виготовили та підключили обладнання для варочного цеху, мийної кімнати, овочевого, м’ясо-рибного цехів та зали для прийому їжі. Все відповідає санітарним нормам та потребам закладу.

   В гарячому цеху розміщені 2 харчоварильних котла, електрична плита з енергозберігаючими великими конфоркам та духовкою  виробництва “АРМ-ЕКО» . На ній можна готувати страви у великогабаритному посуді та в великому об`ємі. Також тут є тепер індукційна 4 конфорочна плита з швидким розігрівом для приготування страв невеликого об`єму, електросковорода на 38 літрів, та серце сучасної кухні - пароконвектомат італійського виробництва на 7 рівнів . Для гарячого цеху також придбали хліборізку, та тістоміс.

Для зручної організації системи харчування учнів обладнали нову сучасну лінію роздачі. Вона, складається з модулів на яких можна вигідно та зручно представити весь спектр страв, пропонованих відвідувачам. Більше того вона дозволяє обслужити великий потік відвідувачів за короткий час.

 

Овочевий та м`ясо-рибний цеха обладнані професійними холодильними шафами зі збільшеним корисним об`ємом та морозильними скринями, де  збережено товарне сусідство ( м`ясо, курка, риба і овочі зберігаються в окремих холодильниках).  Придбана професійна  електром`ясорубка МІМ 300, виробництва “АРМ-ЕКО”  з продуктивністю 300кг за годину, картоплечистка, овочерізка  та  нетральне обладнання із харчової нержавіючої сталі (столи, мийки, стелажі, полиці, сушки).

В мийному цеху встановлена сучасна  посудомийна мишина купольного типу зі столами загрузки і вигрузки.

Закуплений  новий кухонний посуд та інвентар - каструлі , сковорідки, сотейники, гастроємності, друшлаки, сита, вінчики, кільця, миски , роздатковий інвентар, столові прибори, ножі тощо.

 

Обладнана нова сучасна функціональна лабораторія кулінарного та кондитерського мистецтва розрахована  на 12 навчальні місць для студентів.  Кожне робоче місце учня укомплектоване- стілом з харчової  нержавійочої сталі , з мийкою, шухлядами,  2 полицями та надставкою , індукційною 2 конфорочною плитою, вагами, лапшерізкою, тендерайзером  та повним комплектом сучасного інвентарю.

Робоче місце майстра має розширену комплектацію обладнанням для демонстараційних робіт: пароконвекційна піч і розстійна шафа, індукційна плита, комбінована жарочна поверхня, слайсер, овочерізка, м`ясорубка, електрокип`ятильник - чаєроздатчик, тістоміс, планетарний міксер, мікрохвильова піч, фритюрниця, млинниця, кутер, міксер, блендер, льодогенератор, льодоподрібнювач.

Всі Робочі місця оснащені сучасним інвентарем та посудом, згідно системи HACCP .

Де кожний колір для дошок та ножів має своє призначення

Білі - для молочних продуктів

Зелені - для овочів

Сині - для морепродуктів

Жовті - для сирої птиці 

   Червоні - для сирого м'яса

 

Компанія АРМ-ЕКО – надійний партнер та прогресивний виробник високотехнологічного торгово-промислового обладнання для закладів громадського харчування.


Залишити коментар