Цей навчальний заклад у
Нетішині бере свої коріння ще з часів СРСР далекого 1983 року. За цей час він
реорганізувався з ПТУ до професійного ліцею. Втім незмінними залишилися його
давні традиції – надання професійної освіти та виховання конкурентоспроможних
на ринку праці робітників.
Відтепер професійне навчання
кухарів та харчування усіх учнів ліцею виходить на новий рівень. Адже компанія
АРМ-ЕКО завершила комплексне оснащення лабораторії та харчового блоку, холодних
та миючого цехів ліцею.
Олена РУБАН (представник
компанії АРМ-ЕКО). :
- Ми працюємо із ліцеєм вже не перший рік.
Втім лише зараз, вигравши тендер змогли повністю завершити його комплексне
оснащення - обладнання для харчоблоку та холодних цехів та миючого цеху,
облаштували залу для відвідувачів.
Ось так тепер виглядають зали
для прийому їжі учнями ліцею. Тут нові меблі – столи та стільці, посуд - нові
порцелянові тарілки, чашки, миски, столові прибори із дзеркальної нержавіючої
сталі, скляні стакани. Сподіваємося діти цінуватимуть таку красу і шануватимуть
своє майно.
А для зручної організації системи харчування учнів ми обладнали нову сучасну лінію роздачі. Вона, складається з модулів на яких можна вигідно та зручно представити весь спектр страв, пропонованих відвідувачам. Більше того вона дозволяє обслужити великий потік відвідувачів за короткий час, а це, погодьтеся у навчальному закладі із урочною системою та невеличкими перервами – дуже важливо.
Самі кухарі обов’язково оцінять
якісне нове устаткування, яке ми встановили у гарячому, холодному та мийному
цехах. Обов’язково стане у допомозі теплове обладнання: котли, електроплита,
індукційна плита, електросковорідка, надсучасний пароконвектомат італійського
виробництва, електрокип’ятильник.
Овочевий та м`ясо-рибний цеха
теж отримали нове обладнання - професійній холодильні шафи та морозильні ларі,
електром`ясорубку МІМ 300, нетральне обладнання із нержавіючої сталі.
Із механічного обладнання
АРМ-ЕКО поставила у ліцей овочерізку, картоплечистку, хліборізку та тістоміс.
Нове нейтральне обладнання із
високоякісної нержавіючої сталі – зручні із великою робочої поверхнею столи,
стелажі, ванни мийні, полиці та сушки. Посудомийна мишина купольного типу зі
столами загрузки і вигрузки з дотриманнням санітарно-гігієнічного процесу.
Відтепер кухарі
користуватимуться новим столовим посудом – каструлями та сковорідками та новим
кухонним інвентарем: гастроємностями, друшлаками, ситами, вінчиками, кільцями,
мисками, пляшками для соусів, решітками та роздатковим інвентарем. А це – ножі
з лезом із листової сталі та поліпропіленової ручкою різних кольорів, дошки
оборобні з поліетилену різних кольорів, ящики для прийому та зберігання
продуктів харчування – усе згідно вимог HACCP – системи аналізу ризиків небезпечних чинників і
контролю критичних точок.
Слід сказати, що компанія
АРМ-ЕКО не лише поставила нове обладнання, посуд та інвентар, але й забезпечила
його підключення, монтаж та обслуговування. Сервіс-менеджер Павло ПОГОРІЛИЙ провів навчання персоналу: “ Працівники кухні, майстри-кухарі ліцею з
задоволенням та цікавістю освоїли навички роботи на новому обладнанні. Вони сподіваються,
що їм вдасться застосувати свої знання вже незабаром після відкриття їдальні.
Пообіцяли втілити нові страви в життя!.”
Залишити коментар