Із готельно-ресторанним комплексом «Підкова» компанія «АРМ-ЕКО» співпрацює
вже не перший рік. Ще у 2012 році відкриваючи ресторан, власники оснастили його
обладнанням і, зокрема, виробництва АРМ-ЕКО.
Сьогодні, - розказує Андрій Ніколайчук - керуючий готельно-ресторанним комплексом «Підкова» - ми модернізували наш ресторан та закупили нове обладнання, щоб допомогти нашим кухарам оптимізувати свою роботу.
Тому ми придбали та встановили нові столи, ванни мийні, навісні полки,
сушки та стелажі з нержавійки від АРМ-ЕКО, які задовольняють наші потреби.
Фото – з кухні з
технікою
«Працювати з ГРК «Підковою»- дуже приємно, - каже начальник відділу з продажів ТЗОВ «АРМ-ЕКО» п. Ольга. – Тим більше, що ми співпрацюємо вже не перший рік. Дуже цінуємо
наші стосунки і готові продовжувати співпрацю надалі»
Продовження співпраці прогнозують обидві сторони, адже вже зараз у «Підкові»
будують нову залу на 250 місць. До того ж планують збільшити номерний фонд. Тому, кажуть, кухня буде
розширятися!
Андрій Ніколайчук впевнений, що саме в Підкові працюють чудові кухарі: «Я
би навіть сказав чарівниці. Вони вміють не лише приготувати смачну їжу, але й
подати її так, що страва перетворюється на художній шедевр.
Кухар Олеся Загиней працює в «Підкові» від самого початку.
Мені самому дуже подобається ,і тому я раджу усім, хто любить смачно поїсти
обов’язково спробувати у нас свинину в гострих спеціях, ребра на відкритому
мангалі, запечену в пиві рульку, чебуреки та, звісно, салат від шефа! - розповідає Андрій Ніколайчук.
Загалом у нас традиційна українська і тепер вже й європейська кухня. Ми
запрошуємо на бізнес-ланчі та корпоративи.
А нас три банкетний зали – основний, зброярня та трапезна. Ще й паб та більярд.
Окрім ресторану у нас працює ще й готель, басейн, та сауна. До речі, в нашому басейні вода не хлорується. А пропускається через спеціальний пісок. Тому у нас дуже комфортні умови для різних категорій плавців – від вагітних мамочок з дітьми до людей із особливими потребами. Три доріжки, 20 метрів у довжину та до 1м 8- см. У глибину. Температуру нагріваємо до 30 градусів»
Залишити коментар