Лінія роздачі в їдальні - лінія успіху вашого бізнесу!

Лінія роздачі в їдальні - лінія успіху вашого бізнесу!

Ці різні за технічними характеристиками модулі, власники смачного бізнесу вибудовують як конструктор за необхідними їм параметрами. Саме вони стають обличчям закладу на якому чітко написано, тобто представлено весь спектр страв, пропонованих відвідувачам. І при правильному розташуванні лінія роздачі дозволяє обслужити великий потік відвідувачів за короткий час, і, як наслідок, зробити ваш бізнес рентабельним і прибутковим!

 Сьогодні люди, які приходять поїсти в заклади громадського харчування типу їдалень або кафе, хочуть не тільки смачної їжі, але максимально швидко і недорого. Тому система лінії роздачі, яка служить для короткочасного зберігання і презентації страв дозволяє їм не тільки вибрати потрібний продукт, а й економить при цьому час і гроші для самих власників бізнесу і обслуговуючого персоналу.

 Переваги лінії роздачі

1.Ергономічність.

Відпадає потреба чекати офіціанта для обслуговування, адже відвідувач може підійти до лінії і вибрати те, що йому сподобатися.

2.Презентабельність

Вид ароматної і привабливої їжі сприяє вибору відвідувача. Адже він добре бачить всі напої та готові страви з меню, тому така реклама діє позитивно і для клієнта і для власників їдальні.

3.Практічність

Спрощення праці персоналу і значне підвищення прохідності закладу. А це в свою чергу збільшує приплив відвідувачів і грошей!

4.Універсальність

Модулі конструктора лінії роздачі можна міняти місцями та переміщувати їх при необхідності, максимально використовуючи простір їдальні.

5.Довговічність

Міцне обладнання, зроблене з нержавіючої сталі витримує інтенсивні щоденні навантаження, при цьому зберігаючи функціональність і презентабельність.

6.Гігіенічність

Модулі лінії роздачі виготовляються з якісної нержавіючої сталі, за якою легко доглядати, і вона відповідає всім гігієнічним стандартам, безпечна для здоров'я людини.

 Існує також кілька видів ліній роздач, які визначаються типом обслуговування.

По-перше, це обслуговування через прилавок, за допомогою працівників їдалень, бістро чи кафе

По-друге, самообслуговування з одного боку «шведського столу». Дуже популярно в готелях, ресторанах, буфетах, бістро і столових

По-третє, самообслуговування з усіх боків лінії роздачі. Цей варіант використовують для збільшення площі лінії роздачі і розподілу потоку відвідувачів в невеликому залі ресторану, буфета, корпоративної їдальні.

 З яких модулів може складатися лінія роздачі?

 Змоделювати необхідну лінію роздачі потрібно так, щоб вона повністю відповідала потребам вашого кафе, їдальні або бістро. Тому важливо розуміти які прилавки необхідні для кожного елемента лінії.

Холодильні

Охолоджувані прилавки, засклені або відкриті вітрини

Викладення і демонстрація охолоджених кондитерських виробів, салатів, бутербродів

теплові

 Хлібні шафи, марміти

перші, другі страви

Хлібобулочні вироби

нейтральні

Звичайний прилавок, шафа, тумба

Для викладки столових приладів, підносів, напоїв. спецій, серветок

Допоміжні

Кутові, касові вузли, роздаткові прилавки на колесах

Сокоохолоджувачі, диспенсери. Кип'ятильники, кавоварки, касові апарати

 

Купівля лінії роздачі

 Купити роздавальну лінію для їдальні, кафе, бістро чи навіть ресторану можна як самостійно, вибравши модулі на сайті інтернет магазину компанії АРМ-ЕКО, так і за допомогою консультанта експерта кампанії, який розрахує за вашими параметрами і потребами всі необхідні складові для вашої лінії роздачі.

Багаторічний досвід в проектуванні і виробництві торгово промислового обладнання дозволяє експертам кампанії складати найбільш оптимальні варіанти ліній роздачі АРМ-ЕКО для кожного клієнта за оптимальною ціною.

 

А в нашій наступній статті ми розповімо вам про те, як можна обладнати лінію роздачі для «шведського столу» з різним типом обслуговування.

Залишити коментар