Кращий рецепт млинців для електромлинниці

Кращий рецепт млинців для електромлинниці

Якщо у вас є електромлинниця, то ви або дуже просунута господиня, або професійний кухар. Адже такий простий але досить необхідний предмет на кухні кафе, їдальні або ресторану перетворює просте місце громадського харчування в місце з домашнім затишком і наповнює його запахами дитинства.

Якщо ж у вас до цього часу немає електромлинниці, не хвилюйтеся. Ми точно знаємо, де можна і потрібно купити це необхідне обладнання. Компанія АРМ-ЕКО - виробник торгово-промислового обладнання пропонує хороший вибір електромлинниць. І крім якісного продукту, гарантійного обслуговування ми сьогодні пропонуємо вам найкращі рецепти млинців та поради від наших крутих клієнтів кухарів. Але для початку


Трохи про переваги електромлинниці

Насправді, є дуже багато причин, чому млинці краще готувати саме на електромлинниці, а не простий пательні.

По-перше - естетична. Млинці на млинниці виходять дуже гарними!

По друге - це зручність і простота у використанні.

По-третє - швидкість і практичність На електромлинниці млинці виходять швидше і не пригоряють!


Як правильно готувати на електромлинниці

З самого початку варто взяти силіконовий пензлик, вмочити його в олію і злегка змастити поверхню для смаження. Робити це потрібно до випікання першого млинця, і тільки один раз. Потім необхідно смажити млинці без олії. І тоді вони вийдуть світлими і не жирними.

Перші млинці необхідно робити трохи товщими - щоб легше було їх перегортати з непросмаженої поверхні.

Лопатку, якою ви перегортаєте млинці слід змочити водою, і тоді вона легко буде проскакувати між млинцем і поверхнею апарату.

Перегортати млинець потрібно одразу після того, як його краї підсохли. Адже якщо ви будете чекати поки пропечеться центр, сам млинець стане сухим і крихким.

Якщо ж ваші млинці виходять трохи темнуватого кольору - це означає, що вам потрібно зменшити потужність млинниці. І тоді ваші млинці будуть світлими і смачними. Для цього пропонуємо вам скористатися нашими рецептами!


ПАРИЗЬКИЙ ШИК

Для тіста:

  • 0,5 склянки борошна
  • 1 стакан молока,
  • 2 чайні ложки цукру
  • 2 яйця
  • 2 столові ложки розтопленого вершкового масла
  • 1 чайна ложка ванільною есенції

Всі інгредієнти змішуємо в міксері щоб вийшла однорідна маса. Тісто накрити і залишити на 10 хвилин.

Для соусу:

  • 2 столові ложки вершкового масла
  • 1/3 склянки цукру
  • ¼ склянки лимонного соку
  • 3 столові ложки вершків

  1. Масло, цукор, лимонний сік протягом двох хвилин збивати міксером. Потім, додавши жирні вершки, збивати 20-30 секунд. Після цього його потрібно поставити в холодильник.
  2. Млинницю розігріти. Млинці випікають по 30 секунд з кожної сторони.
  3. Соус на 3 хвилини ставимо в мікрохвильовку (потужність -5), помішуючи кожну хвилину поки не розчиниться цукор.
  4. Готові млинці складаємо в чверть, поливаємо соусом і прикрашаємо шматочками лимона або апельсина.


МЛИНЦІ З ІКРОЮ

Для тіста:

  • ¾ склянки борошна
  • 2 склянки молока
  • 30 г свіжих дріжджів або 1 столова ложка сухих
  • 3 яйця
  • 2 столові ложки олії
  • 100 г розтопленого вершкового масла
  • сіль за смаком

Дріжжі та 1 столову ложку цукру розвести 0,5 склянкою молока;

Решту молока, цукор, олію і борошно збивати в міксері 2 хвилини;

посолити, додати дріжджі, збивати ще 30 секунд;

поставити в тепле місце і тримати там до того часу, поки об’єм тіста не збільшиться в 1,5-2 рази;

тісто потрібно брати зверху, не перемішуючи, інакше воно осяде. Випікати по 1 хвилині з кожної сторони;

Готові млинці укласти стопкою, промазуючи розтопленим вершковим маслом;

Подавати з ікрою, копченою рибою або сметаною.


ЯГІДНИЙ БУМ

Для тіста:

  • 1 склянка борошна
  • 1 стакан молока
  • 4 яйця
  • 4 столові ложки цукру
  • 2 склянки полуниці або іншої ягоди
  • 2 столові ложки олії
  • 2 столові ложки цукрової пудри

  1. Жовтки розтираємо з цукром і розводимо молоком;
  2. Додаємо борошно і дуже добре вимішуємо;
  3. Білки збиваємо і додаємо до них олію, а потім це все збиваємо міксером три хвилини;
  4. Ягоди додаємо в тісто, ретельно перемішуємо, випікаємо протягом двох хвилин з кожного боку;
  5. Готові млинці можна посипати цукровою пудрою.


ПРОСТІ МЛИНЦІ в занурювальній млинниці

Для тіста:

  • Борошно 150 гр
  • Вершкове масло - 30 гр
  • Яйце - 2 шт
  • Молоко - 250 мл
  • Сіль - дрібка
  • Цукор - 25 гр

  1. Яйця збити трохи, масло розтопити, приготувати тісто можна змішуючи міксером.
  2. Наповнюємо спеціальну чашу тістом. Чаша входить в комплект. Включити прилад в розетку на 3 хвилини. Коли лампочка - індикатор згасне, апарат нагріється, беремо млинницю в руки, перевертаємо її, опускаємо в тісто для смаження стороною вниз. Тримаємо 4 секунди, піднімаємо на дві секунди і ставимо на стіл.
  3. Коли млинець пропечеться, перегортаємо його. Зняти млинець лопаткою, змастити або прикрити кришкою.


Коментарі (0)

  1. Romanfeert
    Romanfeert

    СРОЧНО !!!

    Здравствуйте, прошу связаться со мной по контактам 8(966)110-93-92 Светлана nvarrua@gmail.com

Залишити коментар