Піцеманія або як правильно купити піч для піци

Піцеманія або як правильно купити піч для піци


У наш час складно знайти людину, яка хоча б раз не спробувала піцу! Ця популярна італійська страва знайшла своїх фанатів далеко за межами своєї історичної батьківщини. Хоча вважається, що прабатьківщиною піци була не Італія, а Древня Греція.



Сьогодні піца – найулюбленіший продукт практично у всьому світі. Її готують і в будинках та закладах громадського харчування. Немає такого міста в нашій країні, в якому б не було якщо не піцерії, то хоча б кафе чи ресторану, що пропонує найсмачнішу піцу. Досвідчені піццейолло мають свої секрети, але одним із головних помічників у приготуванні якісного та апетитного продукту є печі для піци.


Різні принципи роботи печей для піци

Печі для піци йди духові шафи для піци працюю по-різному. Вони бувають в основному трьох видів: конвеєрні, подові, ротаційні.


 Конвеєрні печі для піци – у них камери прогріваються ТЕНами не безпосередньо. Піца подорожує конвеєром в тепловій камері в режимі конвекції.


 Примітка: такі печі коштують дорого і займають багато місця, але найбільше підходять для тих, хто хоче перетворити процес приготування піци на шоу.


 Подові піца-печі лідери у швидкісному випіканні тіста для піци (близько 4 хвилин). Це відбувається завдяки тому, що в цих печах ТЕНи встановлені вгорі робочої камери, а на її дні заготівлю прогріває спеціальний шамотний камінь. Температура в такій печі може досягати 500 ºC.


 Примітка: такі моделі набагато менше займають місця, ніж конвеєрні.


 Двоярусні печі для піци найвигідніше встановлювати у великих мережевих піцеріях. Вони мають незалежні терморегулятори. І їх робочі камери використовуються також незалежно, що дозволяє видавати одну піцу на хвилину.


 Ротаційні піци-печі – круглі печі, у яких поверхня випікання обертається. Ці печі також мають вгорі та внизу камери ТЕНи.


 Примітка: такі печі також вигідно виглядають у процесі приготування піци завдяки дизайну та підсвічуванню.


Які енергоносії використовують для печей?

Дрова


Класичні печі для піци на дровах мають форму півсфери. Дрова згоряють протягом години, і потім завдяки правильній циркуляції піца випікається практично за 3 хвилини. Має приємну хрустку скоринку з неповторним запахом.


 Примітка: дрова набагато дорожчі за інші енергоносії, та й час розігріву до потрібної температури набагато більший, ніж в інших випадках. Та й сама піч має великі габарити та специфічне обслуговування.


 Газ


Піч для піци газова здатна набирати потрібну температуру за короткий час. Вони дуже економічні, оскільки допомагають знизити собівартість готової піци завдяки відносно недорогому енергоносію.


 Примітка: Газові печі мають підвищені вимоги до безпеки. Крім того, вони також відрізняються великими габаритами.


 Електроенергія


Найекономічніший варіант – електрична піч для піци. Вона не потребує підключення до газових мереж. Її можна використовувати при організації виїзної торгівлі. Та й ціна найвигідніша серед такого обладнання. Може бути багаторівневою.


Де можна купити хорошу електропіч для піци?

Інтернет магазин компанії АРМ-ЕКО надає хорошу можливість замовити та купити електропіч для піци на найбільш вигідних умовах для клієнта. Адже компанія є виробником цього виду обладнання, і має не лише гарні відгуки, а й власні інноваційні рішення, що допомагають зробити печі оптимальною і вигідною. Крім того, на сайті представлені і печі інших виробників. Ми працюємо з клієнтами практично у всіх містах України.



 А так можна?

Адже печі для піци можна використовувати і не за призначенням!


Адже якщо вибирати правильний режим для невеликої кількості порцій можна приготувати і овочі для топінгу, і випікати тісто та десерти.


Тому що гарна піца-піч може впоратись практично з будь-яким завданням, навіть без використання плити.

Залишити коментар