Новинка! Електричний харчоварильний котел (100 та 150л) виробництва АРМ-ЕКО

Ми довго працювали над створенням обладнання, яке стане незамінним помічником на підприємствах громадського харчування.

Вашій увазі новинка у світі гастрономії – електричний харчоварильний котел об'ємом 100 та 150 літрів❗️


Відтепер приготувати велику кількість компоту, бульйону, овочів, перших страв та гарнірів стало набагато простіше І найголовніше – без ризику пригорання страв та зі зручним управлінням через панель керування. Регулювання потужності котла ступеневе: вимкнено, слабкий, середній та сильний нагрів відповідно до положення перемикача 3 -“0”,“I”,“II”,“III”. 

Принцип роботи котла заснований на непрямому обігріві вмісту в варильній ємності котла теплоносієм (парою), який утворюється при нагріванні води в рубашці котла електронагрівачами. Такий процес обігріву повністю виключає пригорання продуктів.

Варильний котел складається з варильної ємності, обичайки рубашки і дна. У дно вмонтовано блок трубчастих електронагрівачів і електроди «сухого ходу». Замкнутий простір між варильною посудиною, обичайкою рубашки і дном утворює пароводяну рубашку. У робочому положенні електронагрівачі повинні знаходитися у воді. На передній панелі котла встановлені кран зливу з варильної ємності і кран рівня води в рубашці. Кран рівня з'єднаний з паровою рубашою і служить для контролю верхнього рівня води, що заливається в рубашку. Нижній граничний рівень води в рубашці контролюється електродом зі спеціальним автоматичним захистом електронагрівачів від «Сухого ходу». 

Парова рубашка з зовнішнього боку, обгорнута базальтовим теплоізоляційним матеріалом з шаром алюмінієвої фольги. Кришка варильного котла за допомогою пружинного механізму фіксується при відкритті на будь-який кут. 

 

Коментарі (0)

Залишити коментар