Ми довго працювали над створенням обладнання, яке стане незамінним помічником на підприємствах громадського харчування.
Вашій увазі новинка у світі гастрономії – електричний харчоварильний котел об'ємом 100 та 150 літрів❗️
Відтепер приготувати велику кількість компоту, бульйону, овочів, перших страв та гарнірів стало набагато простіше І найголовніше – без ризику пригорання страв та зі зручним управлінням через панель керування. Регулювання потужності котла ступеневе: вимкнено, слабкий, середній та сильний нагрів відповідно до положення перемикача 3 -“0”,“I”,“II”,“III”.
Варильний котел складається з варильної ємності, обичайки рубашки і дна. У дно вмонтовано блок трубчастих електронагрівачів і електроди «сухого ходу». Замкнутий простір між варильною посудиною, обичайкою рубашки і дном утворює пароводяну рубашку. У робочому положенні електронагрівачі повинні знаходитися у воді. На передній панелі котла встановлені кран зливу з варильної ємності і кран рівня води в рубашці. Кран рівня з'єднаний з паровою рубашою і служить для контролю верхнього рівня води, що заливається в рубашку. Нижній граничний рівень води в рубашці контролюється електродом зі спеціальним автоматичним захистом електронагрівачів від «Сухого ходу».
Коментарі (0)
Залишити коментар