М'ясорубка промислова МІМ-600 українського виробництва призначена для подрібнення м'яса і риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси і набивання ковбас на підприємствах громадського харчування. М'ясорубки випускаються у виконанні УЗ по ГОСТ 15150-69 ТУ У 27.5-33001226-003:2012 для експлуатації при температурі від плюс 1 до плюс 40 ° С. М'ясорубки для підприємств громадського харчування МІМ-600 мають посвідчення про державну гігієнічну реєстрацію (Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи).
Мясорубка МІМ-600 оснащена кнопкою РЕВЕРС, яка дозволяє легко вирішувати проблему застрявання жил в решітках. Досить зупинити мотор, натиснути на пару секунд кнопку Реверс і можна продовжувати працювати.
Характеристики | |
Вага, кг | 55 |
Маса БРУТТО, кг, не більше | 60 |
Маса нетто, кг, не більше | 55 |
Споживана потужність, кВт | 2,7 |
Функція терки | Немає |
Частота струму, Гц | 50 |
Габаритні розміри (ДхШхВ), мм | 600x520x500 |
Матеріал корпусу | Метал (алюминій/Нержавіюча сталь) |
Напруга, В | 380 |
Продуктивність, кг / год | 600 |
Реверс | Є |
Система ножів | Повний унгер (2 ножа + 3 решітки) |