Котел харчоварильний електричний КХЕ-160, призначений для кип'ятіння води, молока, приготування перших страв, бульйонів, компотів, гарнірів, овочів на підприємствах громадського харчування. Принцип роботи котла заснований на непрямому обігріві вмісту в варильній ємності котла теплоносієм (парою), який утворюється при нагріванні води в рубашці котла електронагрівачами. Такий процес обігріву повністю виключає пригорання продуктів.
Характеристики | |
Габаритні розміри, мм, ШхГхВ | 800х1050х1100 |
Маса, кг, не більше | 140 |
Номінальна місткість резервуару, л | 160 |
Номінальний струм, А | 27,3 |
Об'єм води в пароводяній рубашці, л | 16,5 |
Робочий тиск в пароводяній рубашці кПа, (кгс/см²) | До 70 (0,7) |
Час розігріву води в варильній ємності до 100 ºС, хв. | 55 |
Частота струму, Гц | 50 |
Кількість ТЕНів, шт | 2 |
Номінальна потужність, кВт | 18 |
Номінальна напруга, В | 3N PE~380 |