Третій Рігоанльний Гастрономічний Форум (ВІДЕО)

Третій Рігоанльний Гастрономічний Форум (ВІДЕО)

Асоціація шеф-кухарів України провела у Рівному Третій Регіональний гастрономічний форум. Його партнером стала і компанія АРМ-ЕКО – виробник торгово-промислового обладнання. Близько сотні учасників – управлінців та шефів ресторанів із Рівненщини та сусідніх областей протягом дня спілкувалися із цікавими спікерами – найуспішнішими кухарами країни та менеджерами ресторанного бізнесу.

Олексій Повторейко – віце-Президент Асоціації шеф-кухарів України

Президент Гільдії кухарів Рівненщини Олександр Медведь ознайомив учасників форуму із кулінарною спадщиною рівненського регіону. А саме – забутими рецептами української кухні. Гощанськими традиціями. У його виконання побачили борщ-крем, морозиво з болгарського перцю. Та нові помідори-по рівненські.

Авторською подачею блюд на майстер класі поділився учасник та ведучий кулінарних програм Шеф-кухар ресторану Guramma Italiana Віктор Тимчишин

А шеф кухар вищої категорії, член Асоціації шеф-кухарів України Сергій Супрун показав, як можна використовувати локальний продукт бобра.  З нього він приготував:  пате з бобра. Каре з бобра. І бобра у трьох маринадах – класичному, ялівцему та яблучному з корицею.

Окрім смачних майстер класів фаховими знаннями з учасниками форуму поділилися технолог ресторанної консалтингової компінї Good Idea Надія Поліщук. Яка розповіла про управлінський облік в ресторані. Досвід. Очікування і помилки. А тренер –методист, бізнес-консультант з управління та маркетингу послуг Віта Дубчак поділилася особливостями впровадження системи ХАССп в ресторані.

Усі учасники Третього Регіонального Гастрономічного форуму мали можливість поспілкуватися із представниками компанії АРМ-ЕКО.  Її менеджери надали необхідну інформацію про торгово-промислове обладнання, що виготовляє компанія. Більше того, відповіли на усі запитання, які стосуються придбання чи замовлення нейтрального, теплового, електромеханічного, холодильного та іншого устаткування, яке необхідне для роботи кухарам в кафе, барах, ресторанах та їдальнях. Нагадуємо, більше інформації ку нас на сайті arm-eko.com.ua.  

Компанія АРМ-ЕКО – запрошує до співпраці!



Коментарі (1)

  1. petcom
    petcom

    Приветствую Вас

    У Вас телефон все время занят, перезвоните как будет время. 8(812)200-40-97 Алексей

Залишити коментар