Надійність і якість м'ясорубки МІМ-300

Надійність і якість м'ясорубки МІМ-300

Про те, наскільки важливо мати в кухонному господарстві закладу громадського харчування надійного помічника в обробці м'яса, ми писали раніше.

Дивись матеріал: М'ясорубки - сила і потужність на професійній кухні

Купити м'ясорубку на кухню, професійну, потужну, електричну, та ще й якості СРСР сьогодні не складає труднощів для тих, хто знає - всі ці властивості належать м'ясорубці МІМ-300. У нас в Україні її виробляє компанія АРМ-ЕКО, і саме вона заслуговує на особливу увагу. Чому? Зараз розберемося!

Що таке м'ясорубка МІМ-300?

Ось так виглядає м'ясорубка МІМ-300, виготовлена ​​фахівцями компанії АРМ-ЕКО. Вона виготовляється за технологією білоруського виробника.


М'ясорубка МІМ-300 застосовується для подрібнення м'яса і риби на фарш і повторного подрібнення котлетної маси. Корпус м'ясорубки - це пустотілий, горизонтальний циліндр з ребрами на внутрішній стінці. Він служить робочою камерою. Усередині циліндра обертається шнек, що приводиться в рух електроприводом. Ребра необхідні для того, щоб шматки м'яса або риби не проверталися разом зі шнеком. Шнек має поступово зменшувальний крок витка, щоб продукт при просуванні до ріжучого механізму м'ясорубки поступово ущільнювався.


Ріжучий механізм м'ясорубки МІМ-300 складається з обертових разом зі шнеком ножів і нерухомих решіток. Ці решітки бувають з різними розмірами отворів. Щільність прилягання ножів і решіток регулюється затискної гайкою, яку закручують вручну для регулювання затягування.


Якщо вам потрібно подрібнити м'ясо або рибу, то їх попередньо необхідно відчистити від кісток, сполучних тканин, сухожиль. Так само слід нарізати продукт на шматки масою не більше 100 г кожен. Все це завантажуємо в чашу у верхній частині м'ясорубки, де за допомогою толчкача м'ясо подається в робочу камеру, до шнек.

ВАЖЛИВО! Не допускається експлуатація м'ясорубки в режимі холостого ходу, без завантаження продукту протягом тривалого часу.

Після завершення процесу роздрібнення слід розібрати м'ясорубку МІМ-300 - вийняти все робочі частини, очистити від залишків продукту, промити гарячою водою з содою, витерти, висушити, змастити несолоним тваринним жиром. Поверхня м'ясорубки необхідно витерти вологою, потім сухою ганчіркою.

Які заходи безпеки необхідно дотримуватися при експлуатації м'ясорубки МІМ-300?

• обладнання слід встановлювати на відстані не менше ніж 1 м від проходу.

• місце установки повинно бути добре освітлене.

• до роботи на устаткуванні допускаються тільки ті, хто вивчив пристрій і правила експлуатації і пройшов інструктаж з техніки безпеки.

• обладнання повинно бути справно. Справність перевіряється на холостому ходу перед початком роботи.

• забороняється працювати зі знятим захисним щитком, регулювати і налагоджувати обладнання в процесі роботи.

• видаляти залишки продуктів і мити обладнання можна тільки при відключенні його від електромережі.

• обладнання повинно бути заземлено.


Технічні характеристики м'ясорубки МІМ-300

габаритні розміри: 680х400х411мм (ДхШхВ).

продуктивність: 300 кг / год.

потужність: 1,9 кВт.

напруга: 380 В.

вага: 50 кг.

Купити потужну електричну професійну м'ясорубку для столових МІМ-300 можна на сайті компанії АРМ-ЕКО. Фахівці компанії виготовляють обладнання високої якості, яке задовольнить будь-якого кухаря працює з м'ясними продуктами. Наші м'ясорубки зарекомендували себе тільки з позитивного боку, тому їх виробництво забезпечує якісне складання і тривалий час використання при правильному режимі експлуатації.

Залишити коментар