Вона задовольнить і вас, і санстанцію!!!

Вона задовольнить і вас, і санстанцію!!!

Дуже багато власників ресторанів, кафе, їдалень та інших закладів громадського харчування розуміють як важливо і дуже відповідально купити для своєї кухні хорошу мийну ванну.

 Адже саме це нейтральне обладнання допомагає дотримуватися суворих стандартів безпеки. Тому важливо купити ванну мийну яка буде надійною, практичною та довговічною. Ми допоможемо вам розібратися з цими питаннями!

 З чого повинна виготовлятися хороша мийна ванна?

 Будь-який експерт в галузі харчового промислового обладнання знає, що для громадського харчування слід виготовляти мийки з нержавіючої сталі. Тому що нержавійка:

  • Стійка до постійного впливу гарячої води і активних хімічних засобів
  •  Її поверхня ідеальна для дезінфекції
  • Пластична і неймовірно стійка до деформації
  • Має відповідні антикорозійні властивості
  • До всіх позитивних якостей ще і має гарний зовнішній вигляд

 Є два основних типи виготовлення мийних ванн з нержавійки:

 1. Ванни мийні суцільнотягнені.

Ці мийки виготовляють штампуючи цілісний шматок металу, поєднуючи зі звареними конструкціями. Це більш витратний процес, тому ціна ванни мийної суцільнотягненої на порядок вище, ніж зварної. Адже у неї немає прямих кутів, де може збиратися бруд, і також немає зварних швів, які вважаються не найсильнішим місцем сталевих виробів.

 2. Ванна мийна зварна.

Такі вироби мають дуже міцні герметичні шви. Зручні в обслуговуванні, хоч і потребують набагато більшого гігієнічного догляду. Але завдяки своїй складовій коштують набагато дешевше цільнотягнутих ванн.

 Мийні ванни для ресторанів, барів, кафе, їдалень і піцерій можуть бути різними за конструкцією:

 односекційними



двосекційнимі



трисекційними



Ми нагадаємо, що від кількості секцій безпосередньо залежить продуктивність і функціональність кухні. Це правда впливає і на вартість мийки. Тому варто чітко визначитися з тим, що потрібно саме вам:

- для компактних закусочних вистачить і односекційний ванни

- там де відвідувачів більше - необхідно двох- або трьох секційні ванни.

 Для оптимізації процесу миття пропонуємо поділити доступні секції під конкретні цілі - одну для посуду, іншу для продуктів. І пам'ятайте, професійні мийки з нержавійки можуть включати в себе робочу поверхню. А зварений каркас ванни для громадського харчування може бути і відкритим, і закритим. Може мати розсувні двері мул двері-купе, а також бути з фартухом.

 Де ж купити якісну професійну ванну мийну з нержавійки?

Найкращий вибір за хорошою ціною в Україні пропонує своїм клієнтам виробник торгово-промислового обладнання компанія АРМ-ЕКО. На сайті компанії ви можете знайти необхідне обладнання і замовити як індивідуальні так і універсальні ванни для лінії ресторанного обслуговування.

Залишити коментар