Майстер клас "Різдвяна випічка та різдвяний штолен"

Майстер клас "Різдвяна випічка та різдвяний штолен"

Поки всі відпочивали на вихідних, ми готувалися до новорічних та різдвяних свят і вчилися готувати смачний штоллен.

Штоллен - це кекс довгастої форми з великою кількістю прянощів, родзинок, горіхів, цукатів, покритий пухнастим шаром цукрової пудри.

Майстер клас провела власниця кейтеринговой компанії Кульбаба Аліса Хагенбрух (Alisa Hagenbruch), яка довгий час жила в Німеччині і прекрасно знає всі тонкощі приготування класичних німецьких страв. Більш того, Аліса - співавтор книги «Ukraine kocht», виданої в Німеччині, а також - унікального збірника рецептів «Поліські страви».

А поки наші штоллен випікалися, ми навчилися робити справжнє імбирний печиво і малювати його і фрукти айсінгом.

Майстер-клас проводився за адресою м.Рівне, вул. Млинівська 24

Компанія виробник торгово-промислового обладнання АРМ-ЕКО.

Залишити коментар