Поки всі відпочивали на вихідних, ми готувалися до новорічних та різдвяних свят і вчилися готувати смачний штоллен.
Штоллен - це кекс довгастої форми з великою кількістю прянощів, родзинок, горіхів, цукатів, покритий пухнастим шаром цукрової пудри.
Майстер клас провела власниця кейтеринговой компанії Кульбаба Аліса Хагенбрух (Alisa Hagenbruch), яка довгий час жила в Німеччині і прекрасно знає всі тонкощі приготування класичних німецьких страв. Більш того, Аліса - співавтор книги «Ukraine kocht», виданої в Німеччині, а також - унікального збірника рецептів «Поліські страви».
А поки наші штоллен випікалися, ми навчилися робити справжнє імбирний печиво і малювати його і фрукти айсінгом.
Майстер-клас проводився за адресою м.Рівне, вул. Млинівська 24
Компанія виробник торгово-промислового обладнання АРМ-ЕКО.
Залишити коментар